sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Koulumeininkiä

Aamut on alkaneet aika lailla tällä setillä: Läppäri päälle ja turkkijogurttia eri höysteillä. Mä oon niin ihastunut tähän uuteen valkoiseen miniläppäriin ja samoin mansikoihin.
Nyt ollaan jo oltu täällä muutama päivä ja täytyy sanoa, että oli kyllä ihan täysosuma tulla just tänne. Ihmiset on tosi ystävällisiä ja avuliaita, kaupunki aivan täydellinen; pieni mutta tekemistä ja näkemistä, vanhaa tunnelmaa pullollaan mutta silti niin moderni. Ah!
Perjantaina meillä oli ohjelmassa paikalliseen kosmetologikouluun tutustuminen. Perjantai kun oli ja kyseessä nuorisopuoli, niin voi sanoa että meteli oli kova ja tunnelma sen mukainen... Päästiin ensimmäisellä tunnilla kasvohoitoasiakkaiksi. Hoito erosi kyllä siitä mitä meille opetetaan aikalailla. Esim. analyysiä ei tehty, vaan alettiin suoraan hommiin. Kuorintaa suositeltiin käytettäväksi vain kerran kuukaudessa ja naamio levitettiin käsin. Samoin komedot (suomeksi ihomadot) puristeltiin käsin. Olen kyllä kuullutkin, ettei komedorautaa juurikaan käytetä muualla kuin Suomessa mutta nyt pääsin kokemaan käytännössä. Ihan hyvin toimi tälläkin tavalla. 
Toisella tunnilla vaihdoimme luokkaa ja pääsimme itse hommiin tekemään manikyyrit kahdelle oppilaalle. Vähän jänskätti alkuun mutta hyvin taisi mennä.
Pedistä katseltuna näytti tältä

Koulun "ruokala".  Eli ollaan ihan tyytyväisiä meidän ilmaisesta kouluruoasta.

Lievä pönötys.
Tällaisia laitehoitoja olis tarjolla.
Keskittynyt ilme... ja aika kivat maisemat.
Siistithän niistä tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti